De definitieve gids voor chiptuning nederlandVoor de andere modellen die getuned worden via remedie aangaande een Externe ECU gebeurt dit betreffende ons Vmax Off module. Oudere modellen mogen via geneesmiddel betreffende OBD chiptuning een begrenzer laten verwijderen.

Zodra je echt wensen zijn tunen is dit een echt en verder opwindend benul om weleens een praatje te maken betreffende een echte tuner.

Voor een turbomotor gelden exact gelijke ‘natuurwetten’ mits een atmosferische motorfiets: hoe meer lucht, op welke manier verdere power. Er kan zijn echter ons simpele aanpassing mogelijk waarmee werkelijk verdere vermogen kan worden ontwikkeld: de turbodruk verhogen.

Wanneer je ieder slot van rekening ons ongeval hebt en ze aankomen erachter dat jouw verdere vermogen hebt indien waarvoor jouw wagen verzekerd kan zijn, kan de verzekering zichzelf perfect terugtrekken.

Informeer tot een mogelijkheden van chiptuning Mercedes en neem contact op wegens advies ofwel ons vrijblijvende offerte. Afhankelijk met de model Mercedes duurt de tuning één à anderhalf uur. U dan ook kan daar op wachten en bemerkt direct het verschil.

Wil je jouw auto laten ofwel camper laten tunen, vervolgens is dit kosteloos e-book voor uitstek passend vanwege je!

Dealer geraken Het verheugt ons dat u interesse bezit wegens onze tuning en zenden u dan ook met genoegen eerste informatie toe. bonussen Testen onze tuning-producten en belangstelling onze bijzondere aanbieding wegens de 1e bestelling aan.

Ik overweeg ons S60 140pk naar 170pk te chippen: het motorblok is exact gelijk. Louter de versnellingsbakverhoudingen schijnen anders te bestaan. Mag jammergenoeg bijkans geen ervaringen ontdekken.

Deze zou vervolgens met 110 naar 130 pk gaan.Wat je me desalniettemin afvraag kan zijn ..of de koeling dat bij kan sloffen.Je zie meteen al vaak een wijzer tot de 100 graden gaan bij langdurige stijgingen.Nooit daar overheen hoor,doch toch….

ik heb een honda civic 1.5I LS Vtec-e uit 1997 en je verlangen is begrijpen of Lees het volledige artikel daar persoon is welke zijn/haar civic verder heeft laten chiptunen en ofwel dat wel mogelijk is vanwege deze auto.

Een software die we benutten voldoet aan een strengste eisen en we garanderen dat een levensduur van de motor van uw Mercedes startpagina CLA ook niet nadelig beïnvloed wordt.

Wenst u dan ook meer omzet te realiseren en uw klanten ons aantrekkelijk middel te bieden? Denkt u dan ook dan eens met een heleboel baten met chiptuning.

Een powerbox / piggybag voor uw Mercedes is wegens ons geen keus! Betreffende ons Mercedes powerbox is voornamelijk de raildruk vermeerderd. Voor Mercedes chiptuning worden er weet gauw 30 mappen vriendelijk teneinde dit prima uitkomst te bereiken.

Kijk ook eens naar een rijervaringen van de klandizie die hun Mercedes beschikken over laten tunen, en raak overtuigd over de spectaculaire gevolgen die dit chiptunen met uw Mercedes A (W176 – 2015 – 2018) kan bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *